• fasta 0086-576-80761901

VattenHammare Arresters Vanliga frågor

Släpp tid: 2020-06-15 21:26:40  träffar: 16

1.   Kommer vattenbärare att styra rörelsen i rörnät?
Rörelsen i rörledningar orsakas av chock och delvis av vattenflödet genom elnätet.Den största rörelsen orsakas av stötar som kan kontrolleras genom installering av vattenbärare.
ör s. Den rörelse som orsakas av vattenflödet kan kontrolleras genom korrekt placering av rörhängare och stöd.  

2.   Är det möjligt att kontrollera den chock som uppstår genom pumputrustning?  
När en pump stängs av, kommer en viss grad av chock att upplevas i urladdningslinjen.Detta orsakas av den bakre vågen av vatten till pumputrustningen.Stöten kan i de flesta tillämpningar kontrolleras genom installationer av en tillräckligt stor anordning för att hålla fast en vattenpumpar.Enheten bör installeras vid en startanslutning i den vertikala urladdningslinjen.  

3.   Kan en vattenbärare förhindra att kontrollventilen stängs?
A     Vattenhammaren absorberar chocken och minimerar slam- ljudet.Ett mjukt säte i kontrollventilen kommer sedan att garantera en tyst stängning.

4.   Är den chock som uppstår i diskmaskinen kontrollerbar?
En solioid eller annan typ av snabb stängningsventil används för diskmaskin.En tillräckligt stor anordning för att hålla fast en vattenshammer som är monterad på den solioida ventilens trycksida kommer att eliminera stöten och bullret.  

Fem.   Är chocken i tvättmaskiner för hemmabruk kontrollerbar?
Ja, en tillräckligt stor vattenbesparare placerad på den kyl- och varmvattenförsörjning som finns i tvättmaskinen kommer att absorbera den chock som orsakas av anordningar för snabb stängning.

6.   Kommer vattentäta hammare att eliminera rörvibrationer?  
Om vibrationerna   orsakas av att det uppstår en chock i rörledningssystemet, och det kan undvikas om en tillräckligt stor stoppanordning för vattenshammaren installeras nära den snabba stängningsventilen.

7.   Krävs det i den genomsnittliga bostaden stoppanordningar för vattenshammare?
Ja, en allvarlig chock kan inträffa i rörledningssystemet för bostäder, särskilt när det rör sig om ett alltför stort vattentryck.De flesta av de förhastade misslyckandena med rörledningar, varmvattenberedare, tvättmaskiner för hushållsbruk, automatiska reglerventiler och spolanordningar eller ventiler kan hänföras till stötar orsakade av snabba stängningsventiler.Korrekt stora stoppanordningar för vattenbärare bör installeras på varmvattens- och kallvattenledning till den fixturen, utrustningen eller apparaturen wher och_.101.i stötar kan framställas.   Tryckreducerande ventil som är installerad på vattenmätarens gasurladdningssida kan vara till stor hjälp när det gäller att skydda bostadsrörledningssystemet.

Åtta.   Kommer vattenbärare att rätta till alla chocktillstånd?
Ibland är ett rörsystem olämpligt utformat eller installerat.Det är därför nödvändigt att korrigera installationen innan du kan bota chocken.När detta har uppnåtts kommer en tillräckligt stor vattenbärare att rätta till chocktillståndet.

9.   Vad är det för betydelse med kubiktum förskjutning i vattenbärarens Arresteringar?
För varje typ av anordning som är avsedd för chockkontroll krävs en föreskriven mängd kubiktum förskjutning.Eftersom Hydrotrolerna är trycksatta, används inte dess förskjutningsvolym förrän vattentrycket överstiger 60 P.S.I. Jämfört med detta krävs en tryckvolym för luftkammaren ungefär sex gånger den för varje Hydrotrol-enhet.

Tio.   Behöver Water Hammer Arresters accesspaneler?
Den   Exponering. allt rostfritt stål Exponering.   Konstruerade enheter med inre bälgar av rostfritt stål är garanterade under hela rörsystemet.På grund av deras konstruktion, livslängd och år av framgångsrik verksamhet är vi nöjda med att säga att det inte behövs någon tillgång.Enheten av kolvtyp bör vara tillgänglig eller vara försedd med en åtkomstpanel.Pistonenheterna har rörliga delar förseglade med en o-ring, vilket innebär att det vid någon tidpunkt i framtiden kommer att krävas ersättning eller underhåll.Även om vissa kolvenheter har livstidsgarantier och inte har några tillträdespaneler, kommer det vid någon tidpunkt att krävas tillträde eller så kommer de att lämnas som i ett misslyckat tillstånd.

11.   Kan en Water Hammer Arrester placeras på toppen av en stigör och vara effektiv?
Nej, enhetens placering är nödvändig för en korrekt drift och effektivitet.Vanligtvis är höjden så långt från problemets källa att enheten aldrig har möjlighet att utföra sitt jobb.Placeringen ska vara vid den ledning som betjänar fixturen eller fixturerna och normalt mellan de två sista fixturerna.


Tidigare: Water Hammer Arrestos

Nästa: Vilken är den bästa upphängnin...