• fasta 0086-576-80761901

Hur man installerar en Water Hammer Arrester på en tvättmaskin

Släpp tid: 2020-06-15 21:29:14  träffar: 9


Kontrollera vattentryck

Det första man gör när man hör vattenshammaren i sitt hus är att kontrollera   Vattentryck. Vattentryck.Ofta hör man mycket mer hamrande och knackande ljud när hushållstrycket är för högt.   Prova vattentrycket   med en mätare som kan skruva på en extern slang eller bakom tvättmaskinen.Om trycket är över 75 pund per kvadratcentimeter (psi), då   Tryckregulatorer bör installeras eller återplanteras.35.101.d om den befintliga har gått snett.Tryckregleringsventilen bör bidra till att upprätthålla ett säkert och jämnt vattentryck och därigenom förhindra vattenshammaren.

Undersök orsaken

Det kan vara så att vattentrycket i hushållet ligger inom normal a gränser för tryck, men att du nyligen har installerat en ny tvättmaskin, diskmaskin, eller   Linje för ismaskin   Och det här orsakar vattenshammare.Om så är fallet, kan du installera en   Arrestering av vattenshammare   vid källan för att stoppa hamringen.Du kan få en vattenbärare som kan passa in på en befintlig vattenlängningsventil i vilken anläggning som helst.

Verktyg och förnödenheter som du behöver

Justerbar skiftnyckel

skiftnyckel för rör

Pliers

Arresteringsanordningar för vattenpumpar



Instruktioner

Fastställ orsaken

Observera noga för att avgöra vilken apparat eller fixtur som verkar orsaka bankandet i era rör.En tvättmaskin är sannolikt den skyldige: Man kan konstatera att rören nära maskinen bankar högt varje gång maskinen och maskinens vattenventil plötsligt tätt.(Kontrollera alltid att du har kontrollerat det totala vattentrycket för huset

Fastställ en handlingsplan

Om   tvättmaskin   Vattenförsörjningen är den skyldige, och sedan installerar man vattenbärare på både varmvattenledningarna och kallvattenledningarna.Det finns en rad olika sätt att göra detta, från sammanfogning till rören och installation av permanent a anordningar av luftkammare i rörrör som löper till kranen, till enkla skruvade anordningar som passar in i kranen wher och_; tvättmaskinens slangar är anslutna.Detta är den enklaste lösningen för de flesta människor.

Troligtvis har båda sidor samma tryck och båda kommer att kräva stoppanordningar för vattenshammare eftersom både varma och kalla ventiler på tvättmaskinen är byggda på samma sätt.

Stäng av vattnet och koppla ur slangarna.

Stäng av ventilerna på tvättmaskinens slangar tätt, och koppla sedan ur slangarna från ventilerna.Var försiktig så att du inte förlorar tvättmaskinen i slutet av slangarna.

Anslut Water Hammer Arresters

Anslut vattenbärarens upphängning till varje vattenledningsventil.Kontrollera att det finns tvättmaskiner som sitter i de roterande muttrarna innan de sammanbinder hamburgarna.Tvättbrickorna kan lätt falla ut och upphängningen läcker dåligt utan en.Fäst fast bromsarna på ventilen hand-tätt och sedan bara lite mer med tång så att de är tätt.

De flesta stoppanordningar för vattenbärare är installerade på tvättmaskinens ventiler, men instruktionerna kan rekommendera att de kopplas direkt till tvättmaskinens baksida för att skydda tvättledningarna.Problemet med att koppla fast den eftersläpande anordningen till tvättmaskinens baksida är att den kan få tvättmaskinen att sitta längre bort från väggen.Om utrymmet är för trångt, kan det vara det enda alternativet att koppla Arresterna till ventilerna.

Anslut Washer Hoses

Anslut tvättslangarna till vattenbärarens Arresteringsanordningar och se till att du matchar den varma vattenslangen med varmvattenförsörjningen.Ännu en gång se till att slangarna sitter i muttrar.

Sätt på vattnet.

Sätt på vattnet igen och kolla efter läckor.Om några leder läcker, dra åt dem lite mer med tång.Arresterna kommer att arbeta i vilken vinkel som helst så placera dem hur de än bäst arbetar för din situation.

Din vattenpipa borde nu tystas.Det är emellertid möjligt att även andra apparater måste behandlas på samma s ätt.Det är också möjligt att allvarliga problem kan behöva lös a s av en rörmokare som kan installera permanent a stoppanordningar för vattentäta hammare i rören själva.

Tidigare: Vilken är den bästa upphängnin...

Nästa: No